Werkzaamheden aan N638 beginnen op 8 februari

De provincie Noord-Brabant en aannemer BAM geven de N638 tussen de rotonde randweg Zundert tot de aansluiting op de toekomstige omleiding een grote opknapbeurt. Dit doen ze om de weg veiliger te maken en de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren. De werkzaamheden starten op 8 februari en duren tot medio oktober 2021.

De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd om de overlast voor omwonenden en bedrijven te beperken. Het gedeelte tussen het Moervenstraatje en de Schijfsebaan wordt als eerste aangepakt. Deze werkzaam heden duren 6 weken.

Tijdens de werkzaamheden is de N638 afgesloten voor doorgaand verkeer

Aanwonenden en aanliggende bedrijven blijven (met tijdelijke maatregelen) bereikbaar. Alle aanliggende bewoners en ondernemers worden in de komende weken benaderd door aannemer BAM om de bereikbaarheid op maat te bespreken.

Doorgaand en lokaal verkeer wordt omgeleid. Er wordt een grootschalige omleiding ingesteld via de N263 (Rijsbergen), de N394 en de A58. Lokaal verkeer wordt omgeleid via Sprundelsebaan (Klein Zundert). Alle omleidingen worden met gele borden aangeduid. Tijdens de afsluitingen blijft fietsverkeer tussen Zundert en Rucphen (en andersom) altijd mogelijk.

Meer informatie en contactgegevens vindt u op www.brabant.nl/n638. Hier vindt u ook mogelijkheden om op de hoogte te worden gehouden van de werkzaamheden.

Publicatiedatum 20-1-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 15-10-2021