Vier Sinterklaas klein

Afgelopen weekend is Sinterklaas in Nederland aangekomen. Door de coronamaatregelen hebben we hem niet persoonlijk welkom kunnen heten in onze kernen.

Maar we willen Sinterklaas natuurlijk laten weten dat we het heel fijn vinden dat hij weer in Nederland is. Daarom roep ik alle kinderen op een tekening te maken en die naar mij te sturen. De tekening kun je sturen naar:
Binnentuin 1, 4715 RW Rucphen of in de brievenbus doen van het gemeentehuis. (deze zit naast de draaideur aan de voorkant).
Ik zal er dan persoonlijk voor zorgen dat deze bij de Sint terechtkomen.

Ondanks alle maatregelen, gaan wij allemaal ons best doen om er voor de kinderen toch een mooi feest van te maken.

Ook de aanloop naar kerstmis en oud en nieuw zal dit jaar anders verlopen. Veel festiviteiten kunnen helaas niet doorgaan. Wat er tijdens de feestdagen kan en mag, is op dit moment nog niet duidelijk. Ik wil je vragen de maatregelen te blijven opvolgen. Alleen op die manier krijgen we het virus eronder!

Ik begrijp heel goed dat dit niet altijd meevalt en dat dit indruist tegen alles wat we gewend zijn doen. Sinterklaas en Kerstmis zijn toch de feestdagen die je viert met je naasten, familie en vrienden. Feesten volop vreugde en gezelligheid.
Ik ben ervan overtuigd dat het ons gaat lukken om er toch met onze naasten een gezellige tijd van te maken. 

Publicatiedatum 18-11-2020
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 31-12-2020