Buurtactie Energiezuinig Wonen De Donken, Zegge en Schijf

Aanmelden vóór 23 november 2020.

Steeds meer mensen gaan aan de slag met energiezuinig wonen. Bijvoorbeeld met isolatie of zonnepanelen. In een energiezuinig huis woont u prettiger én heeft u een lagere energierekening. Daarnaast is energiebesparing beter voor het milieu. Wat de beste oplossing is voor uw woning? De gemeente helpt u graag bij het beantwoorden van deze vraag. Daarom organiseren wij, samen met het Regionaal Energieloket, de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen’ in De Donken in St. Willebrord en in Zegge en Schijf.

Een adviesrapport voor u én voor de buurt

Om alle bewoners uit uw wijk te kunnen adviseren, maken we een uitgebreid advies met slimme stappen om energie te besparen voor één van de woningen. Deze woning is, op papier, onze voorbeeldwoning. U kunt het rapport voor uw woningtype straks gratis lezen via de website van het Regionaal Energieloket. De gemeente betaalt de kosten van de energieadviezen

Meld u aan als voorbeeldwoning

Begin november ontvingen de inwoners van De Donken, Zegge en Schijf een brief over deze buurtactie met de vraag hun woning aan te melden als voorbeeldwoning. Mogelijk is deze brief aan uw aandacht ontsnapt. Wij hebben nog onvoldoende aanmeldingen ontvangen om een keuze te kunnen maken en zoeken dus nog enkele voorbeeldwoningen.
Bent u benieuwd hoe u meer energie kunt besparen? Geef u dan op  vóór 23 november 2020. 

Hoe meldt u zich aan als voorbeeldwoning

  1. Ga naar: www.regionaalenergieloket.nl en vul uw postcode in;
  2. Klik op de groene knop met “Buurtactie Energiezuinig Wonen” of kies in het menu aan de bovenkant voor “in de buurt”;
  3. Klik op het aanmeldformulier en laat uw gegevens achter;
  4. Is uw woning gekozen? U ontvangt een mail en kunt zelf een afspraak plannen in de agenda van de installateur. De woningopname duurt 1 tot 1,5 uur.

Het Regionaal Energieloket ontvangt uw aanmelding graag vóór 23 november 2020.

Publicatiedatum 18-11-2020
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 25-11-2020