We wensen iedereen een fijne en gezonde zomer!

Helaas start de zomer niet zo onbezorgd als we een aantal weken geleden dachten. Gelukkig zijn er nog veel leuke dingen die wel kunnen.

Beste inwoners

Volgende week begint voor velen van ons de zomervakantie.Een periode van vrij zijn, genieten van het mooie zomerweer en leuke dingen doen met gezin, familie of vrienden. Wat hebben we hier naar uitgekeken!

Helaas starten we de zomer niet zo onbezorgd als we een aantal weken geleden dachten. De besmettingscijfers nemen de laatste weken weer toe. We zien nog geen extra ziekenhuisopnamen. Wel heeft het kabinet besloten de rem te zetten op een aantal versoepelingen. Een begrijpelijke teleurstelling voor ons allemaal.

Gelukkig zijn er nog veel leuke dingen die wel kunnen:

We kunnen weer bij elkaar zijn en bezoek ontvangen. Een hapje buiten de deur eten, een terrasje pakken of een dagje naar het strand, dierentuin of pretpark. Dat kan en mag nog steeds! Er zijn dus volop mogelijkheden en activiteiteten om van de zomer te genieten. 
Natuurlijk blijven de basismaatregelen belangrijk. Zowel thuis, op het werk, als je een dagje weg bent of op vakantie gaat. Dat betekent: afstand houden, je handen regelmatig wassen, zorgen voor voldoende frisse lucht en je laten testen en thuis blijven bij klachten.

Ga je op vakantie naar het buitenland?

Kijk dan vooraf goed wat je moet doen en welke maatregelen op je vakantiebestemming gelden. Alle informatie vind je op www.wijsopreis.nl 

We wensen iedereen een hele fijne en gezonde zomer toe !

Burgemeester en wethouders gemeente Rucphen

Publicatiedatum 20-7-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 5-9-2021